Εορτή του "εν Χώναις" θαύματος

   Με λαμπρότητα και θρησκευτικό παλμό εορτάστηκε και φέτος η Εορτή του εν Χώναις θαύματος του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Στολισμένο με δάφνες και λουλούδια και λαμπροφορεμένο το πανέμορφο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ «το εν Χώναις Θαύμα» μέσα στο Στρατόπεδο του Τάγματος, δέχτηκε τους πολυπληθείς προσκυνητές που ήρθαν από πολλά μέρη του Νησιού μας να τιμήσουν την Εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

   Όλες οι πόρτες αυτή την ημέ­ρα είναι ανοιχτές να προσέρχονται οι Χριστιανοί στο Ναό. Παρόντες, όλοι οι Ιερείς της Περιφέρειας Μανταμάδου και οι Στρατιωτικές Αρχές του Νησιού μας. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Διοικητής του Στρατοπέδου παρέθε­σε δεξίωση στους εκκλησιαζόμενους εορτάζοντες, που την τίμησαν δεόντως και πρεπόντως.

   Στον Διοικητή φρουράς του Νησιού μας Στρατηγό κ. Αναστάσιο Πάτμιο, στον Διοικητή Συντάγματος Καλλονής Συνταγματάρχη κ. Νικόλαο Κατσίκη και στον Διοικητή του Τάγματος Μανταμάδου Αντ/ρχη κ. Κωνσταντίνο Καλλογιαννίδη, καθώς και στον Υποδιοικητή, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και οπλίτες ευχό­μαστε υγεία, κραταιά δύναμη και ευψυχία. Στους ευσεβείς δε και πολυπληθείς προσκυνητές προστασία και θερμή μεσιτεία του Ταξιάρχη.