Ζωντανή μετάδοση Ιερών Ακολουθιών

   Αγαπητοί ευσεβείς χριστιανοί, προσκυνητές, συγχωριανοί και φίλοι του Ιερού Προσκυνήματος των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι από την Κυριακή των Βαΐων ο τηλεοπτικός σταθμός “OPEN” θα μεταδίδει ζωντανά τις ιερές ακολουθίες και τις Θ. Λειτουργίες από το Ιερό Προσκύνημα, ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, μέσα από τις διαδικτυακές του πλατφόρμες, συνδυαστικά με το υπάρχον κανάλι του Ιερού Προσκυνήματος στην διαδικτυακή πλατφόρμα του YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCGixzF3QXsL-uiXO7xFjZRg) και τη ζωντανή μετάδοση (https://www.youtube.com/channel/UCGixzF3QXsL-uiXO7xFjZRg/live), καθώς και τον τηλεοπτικό σταθμό της Τηλεόρασης Μυτιλήνης στην τηλεοπτική πλατφόρμα της Digea.

   Οι τρεις τρόποι που μπορείτε να συνδεθείτε είναι:

   1) Στο website του “OPEN”, πληκτρολογώντας: www.tvopen.gr .

   2) Στο κινητό ή στο tablet μέσα από την εφαρμογή του “OPEN”.

   3) Στην υβριδική τηλεόραση του “OPEN”. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε Smart TV, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, επιλέγοντας το κανάλι “OPEN” και πατώντας το κίτρινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ.

   Έτσι, οι πιστοί θα μεταφέρονται νοερά στον ιερό χώρο, λαμβάνοντας τη Χάρη και Ευλογία του Αρχαγγέλου από το αγιοτόκο νησί της Λέσβου, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας και τους απανταχού Έλληνες και Χριστιανούς.