Νέα

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Απάντηση στα τεκταινόμενα της Ιεράς Πανηγύρεως των Μυροφόρων

Ανοιχτή επιστολή του Προϊσταμένου του Ιερού Προσκυνήματος, Πρωτοπρεσβυτέρου Ευστρατίου Δήσσου.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Στην Πανελλήνια Πανήγυρη των Αρχαγγέλων

Μήνυμα του Προϊσταμένου του Ιερού Προσκυνήματος, Πρωτοπρεσβυτέρου Ευστρατίου Δήσσου για την εορτή των Μυροφόρων.

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016

«Λέσβος, το νησί του Ταξιάρχη» (Φωτεινά Μονοπάτια - ΕΡΤ2)

Συνέντευξη του προϊσταμένου του Προσκυνήματος Πρωτοπρεσβυτέρου Ευστρατίου Δήσσου στην εκπομπή «Φωτεινά Μονοπάτια» της ΕΡΤ2.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016

Προσκυνητές από το Μανταμάδο στο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λαμία

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων " Η Ομόνοια" από το Μανταμάδο επεσκέφθηκε την Ενορία του  Αγίου Βασιλείου Σ.Σ. Λιανοκλαδίου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Το πανηγυράκι της Παναγίας στα Σκίδια

Το τελευταίο πανηγυράκι της Παναγίας στα Σκίδια είναι πολύ «ζεστό» και αγαπημένο. Οι Μανταμαδιώτες, και ιδιαίτερα εκείνοι που παραθερίζουν στις παραθαλάσσιες περιοχές της Πεδής και του Ασπροπόταμου, το τιμούν ιδιαίτερα και περιμένουν τη λειτούργησή του για να επιστρέψουν από τις εξοχές.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Εορτή του εν Χώναις θαύματος

Με λαμπρότητα και θρησκευτικό παλμό εορτάστηκε και φέτος η Εορτή του εν Χώναις θαύματος του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Στολισμένο με δάφνες και λουλούδια και λαμπροφορεμένο το πανέμορφο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ «το εν Χώναις Θαύμα» μέσα στο Στρατόπεδο του Τάγματος, δέχτηκε τους πολυπληθείς προσκυνητές.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη αρχηγού Α.Σ.Δ.Ε.Ν.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου, ο Αρχηγός της Α.Σ.Δ.Ε.Ν. Στρατηγός κ. Ηλιό­πουλος, εκμεταλλευόμενος την επίσκεψή του στο ακριτικό μας νησί, επισκέφθη­κε τον Ιερό μας Ναό, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Φρουράς Μυτιλήνης Στρατηγού κ. Αναστασίου Πάτμιου.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Στο Αρχοντικό του Τζάννου

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου το βράδυ, στο υπέροχο αρχοντικό του Ευστρατίου και της Ιφιγένειας Τζάννου, δείγμα των αρχών του 20ού αιώνα, οι δύο Σύλλογοι, η «Ηλιαχτίδα» και των Κυριών και Δεσποινίδων «Η Ομόνοια», μας ξάφνιασαν ευχάριστα, και μας έδωσαν μια ανάσα δροσιάς στο άνυδρο και ζεστό φετινό καλοκαίρι.